De prijzen voor het huren van een auto in Costa Rica

Als je op reis gaat wil je graag een optimale beleving hebben. Dit kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld een roadtrip maken en verschillende bezienswaardigheden bezoeken. In Costa Rica zijn er verschillende mooie en bijzondere bezienswaardigheden die je kunt aan doen. Dit kun je doen met een tourgids, maar je kunt ook een auto huren. Als je van plan ben om een auto te huren, is het niet gek dat je graag op de hoogte wil zijn van de verschillende tarieven. Ben je benieuwd naar de tarieven van een auto huren Costa Rica? Lees dan snel verder!

Goedkope auto’s huren in Costa Rica

Auto huren Costa Rica tegen een laag tarief is zeker mogelijk. In de meeste gevallen gaat het om een normale personen auto. De laagste tarief die je in deze categorie zult tegen komen is € 10 per dag. Er zijn verschillende modellen personen auto’s waaruit je kunt kiezen. Ga je plaatsen bezoeken waarbij het nodig is om met een 4×4 naartoe te gaan, dan is het beter om uit te kijken naar een auto die wat meer aan kan.

Auto’s met een wat hogere tarief

Heb je behoefte aan een auto met wat meer beweegruimte? Dan kun je kiezen voor een personenbusje. Een personenbusje kun je al tegen een tarief van € 53 per dag huren. Veel zal dus afhangen van wat je persoonlijke voorkeuren en wensen zijn. Naast een personenbusje heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een SUV. Met een SUV kun je verschillende buitenplekken bezoeken zonder dat je je druk hoeft te maken dat deze vast komt te zitten. Wil je een auto huren Costa Rica die je op een veilige manier naar buitenplaatsen brengt, dan kun je het best kiezen voor een SUV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *